HATAY / PAYAS - Payas 100. Yıl İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.Emekjlerinden dolayı tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Bu yıl 1.si düzenlenen Payas 1.Kitap fuarını öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ziyaret ettiler.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 1096.Yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda tören yapıldı.

Mrt

İlçe genelinde yapılan İstiklal Marşını Güzel okuma yarışmasında Okulumuz 2/B Sınıfı öğrencisi Mina ABİK 2.olmuştur.Kendisini ve emeği geçen Öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103 yıl dönümü münasebetiyle Okulumuzda program yapıldı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü okulumuzda düzenlenen program ile kutlandı.

Kas

Atatürk'ün aramızdan ayrılışı'nın 85.Yıl dönümünde Okulumuzda anma programı düzenlendi.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.Yılında büyük bir coşkuyla birçok etkinlikle kutlandı.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası açılış ve kutlama programı coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.